Columns

De Familie Blij nodigt je uit om een column te schrijven op deze website. Een column is een kort stukje schrijven waarin de auteur spits, uitdagend en eventueel humoristisch zijn mening ventileert. Dat willen wij graag zo houden ook. Probeer je daarom te uiten in hooguit 600 tot 900 woorden.

Wij plaatsen alle columns die in onze beleving recht doen aan het uitgangspunt en het ideaal van de Familie Blij. Het uitgangspunt van de Familie Blij is dat wij geloven en staan voor ‘eenheid in diversiteit’.In eenheid leven brengt bijna onbeperkte mogelijkheden met zich mee. Mogelijkheden om met veel levensvreugde en kracht met elkaar in harmonie te zijn en te leven.

Je kunt een column sturen naar de redactie van de Familie Blij onder vermelding van columns, het onderwerp, je naam en telefoonnummer. Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet voor andere doeleinden gebruikt, dan waar ze voor geven zijn aan de Familie Blij. Uiteraard handelen wij in overeenstemming met de wet bescherming persoonsgegevens. Zie ook mijn privacy.nlUnieke bezoeker

© Intellectuele eigendomsrechten van de teksten en beelden op deze website zijn voorbehouden aan de schepper ervan. Een artikel overnemen is alleen toegestaan met bronvermelding en link naar het artikel.