Filmpjes

Filmpjes is een aanvulling op de rubriek: Wist je dat? Filmpjes kunnen een emotie oproepen die je niet had verwacht. Filmpjes zeggen in een korte tijd vaak meer dan een hele lap tekst ooit zal doen. Filmpjes worden vaak gemaakt vanuit een overtuiging. Een waarheid, creativiteit of fantasie die zich heeft gevormd in het bewustzijn van de filmmaker(s). Dat is ook het leuke aan filmpjes. Het kan je elke keer weer verrassen met iets nieuws. De mogelijkheden zijn (bijna) onbeperkt.

Als iemand iets nieuws ontdekt, dan is het in de meeste gevallen fijn om dat te kunnen delen. Het is daarom ook erg leuk om tips te ontvangen op onze redactie over filmpjes. Wij plaatsen de getipte filmpjes dan ook graag, mits het een bijdrage levert aan het grotere geheel. Om te allen tijde open te staan voor de nieuwe dingen die gaan komen en om de oude zaken vanuit een nieuw perspectief te bezien. Wij hopen dat de filmpjes ook jou iets brengen.

Sommige filmpjes kunnen onbedoeld onbehagen oproepen. Laat dit onbehagen voor wat het is. Opdat we binnen onszelf een liefdevolle ruimte creëren waarin weten en vertrouwen een basis mogen zijn voor hetgeen goed is voor onszelf, je medemens, flora, fauna en de Aarde. Wil je een filmtip doorgeven voor onze filmpjesrubriek? Klik dan hier! Wil je een filmtip doorgeven voor onze DvD winkel? Klik dan hier! Namens vele mensen alvast bedankt voor je genomen moeite.
Unieke bezoekers

© Intellectuele eigendomsrechten van de teksten en beelden op deze website zijn voorbehouden aan de schepper ervan. Een artikel overnemen is alleen toegestaan met bronvermelding en link naar het artikel.