Gezondheid

Een nieuw fenomeen, gezondheidsterrorisme!

Wij gaan het liefst zoveel mogelijk hand in hand met de goede, gezonde en blije dingen van het leven. Wij publiceren dan ook graag onderwerpen waar we blij van worden. Helaas lukt dat niet altijd. Soms moet je ook minder leuke dingen durven te benoemen en publiceren. Nieuwe keuzemogelijkheden dienen zich dan aan. Als je weet wat er niet goed zit, dan kan je het veranderen in iets dat niet ten kostte gaat van andere dingen. Zo hopen wij dat niemand zichzelf, zijn kinderen en kleinkinderen BEWUST wil opzadelen met een ongezond lichaam of een voor mensen onleefbare planeet aarde in de toekomst.

Als je in het alledaagse spreekt over de misstanden die onze gezondheid kunnen schaden, dan ben je op basis van het hokjesdenken al gauw een gezondheidsfreak, geitenwollensok of zelfs een gezondheidsterrorist. In ieder geval alles behalve normaal. Via de geplaatste artikelen willen wij laten zien dat een ‘gezondheidsterrorist’ wel degelijk bestaat in een andere context. Misschien niet direct zichtbaar als persoon, maar meestal wel als een ‘onbekende’ oorzaak. Een nieuw fenomeen wat regelmatig een aanslag op onze gezondheid weet te plegen. Natuurlijk zijn er mensen aan dit gezondheidsterrorisme verbonden. Deze zijn vaak besmet met naïviteit, onverschilligheid, egoïsme, hebzucht of machtsdrang en maken gebruik van de onwetendheid die aardig wat medemensen bezitten.


Zo wisten wij niet dat ons drinkwater veel ongewenste stoffen bevatten. Stoffen die je niet ziet, ruikt of proeft, maar wel een gevaar kunnen opleveren voor onze gezondheid. In ons te zuiveren water wordt niet meer dan 30% van de aanwezige 1860 chemische stoffen door het zuiveringsysteem tegengehouden. Tenminste 58 van deze niet tegengehouden chemische stoffen blijken zelfs kankerverwekkend te zijn. Dit blijkt uit officiële rapportages van de waterleidingbedrijven zelf.

Wij wisten niet dat het sinds 1957 ingestelde Rijksvaccinatieprogramma in Nederland als mosterd na de maaltijd dient, omdat toen al veel besmettelijke ziektes op hun retour of verdwenen waren. In alle vaccins zitten (giftige) hulpstoffen die mogelijk je immuun- en afweersysteem aantasten. De vaccinaties kunnen zodoende veel gevaarlijker zijn dan de infectieziekten zelf. De vaccinaties veroorzaken hersenbeschadigingen, kanker, allergieën, autisme en andere aandoeningen. Desalniettemin laat 95 procent van alle ouders hun kinderen vaccineren.

Bijna de helft van de Nederlandse bevolking lijdt aan een chronische (langdurige) ziekte. Wordt het niet eens tijd dat we de oorzaken gaan wegnemen in plaats van de symptomen te bestrijden? Zo zitten er bijvoorbeeld aantoonbaar in ons eten, leidingwater, vaccinaties en vele andere producten kankerverwekkende stoffen. Het KWF Kankerbestrijding richt zich op het totale veld van kankerbestrijding. Waarom geeft deze geldverslindende organisatie ons dan zo weinig voorlichting over alle producten met kankerverwekkende stoffen? Dat zijn toch serieuze oorzaken? Ontdek in deze rubriek ‘Gezondheid’ een wereld met gifstoffen die wij gezamenlijk vaarwel kunnen zeggen. Door samen onze leefgewoontes te veranderen kunnen we er zelf veel aan doen. Het fenomeen gezondheidsterrorisme zal dan alleen nog maar bestaan in onze geschiedenisboeken. In de rubriek Wist je dat? kan je artikelen lezen die gaan over gezonde, leuke en mooie dingen.

© 2010 Jozeph Muntenbergh


Unieke bezoekers

© Intellectuele eigendomsrechten van de teksten en beelden op deze website zijn voorbehouden aan de schepper ervan. Een artikel overnemen is alleen toegestaan met bronvermelding en link naar het artikel.