Niet Blij

Deze rubriek is confronterend en maakt absoluut niet blij. Het gaat over macht, totale controle, banken, reductie mensheid, slavernij, bedrog, oorlog, klimaat fraude en alle overige ellende die ons leven niet ten goede komt. Alle ellende is gecreëerd door een groep mensen die er van profiteert. Zij menen zelf het ‘goede’ werk op aarde te doen en zien zichzelf als verheven en elitair. Als we eenmaal weten hoe de wereld in elkaar zit, dan kunnen we er iets aan doen. Gezamenlijk een nieuwe koers gaan varen welke een goed beheer van al het leven voorop stelt.

Het is opmerkelijk dat het huidige digitale financiele controle- en transactiesysteem al in de oudheid is voorzien en beschreven. Dat blijkt onder andere uit de volgende tekst:

“En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekent het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zesenzestig”. Openbaring 13:16-18.

De dagen van het contante geld zijn binnen enkele jaren geteld. Of dacht je van niet? Wij geven hier enkele redenen om het af te schaffen. 1) Het bespaart productiekosten die de consument ten goede komt. 2) Het bespaart veel papier en (giftige)inkt, wat weer goed is voor ons milieu en de natuur. 3) Het beperkt diefstal en overvallen, welke de veiligheid ten goede komt. Het enige wat we inleveren als samenleving is (keuze)vrijheid. Als je digitale geld wordt geblokkeerd is het over, uit en sluiten.

Digitaal geld, internet bankieren, chipknip en pinnen blijven over in de aanloop naar  het RFID-, VERI- of RFID-NANO chip implantaat in ons lichaam welke alles nog ‘veiliger’ en makkelijker maken. De vraag is voor wie? Wij vinden dat de overheid de integriteit van het lichaam via het implanteren van RFID-, VERI- of RFID-NANO niet mag aantasten. In artikel 11 van de Grondwet staat:

“Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam”. Het implanteren van RFID-, VERI- of RFID-NANO chips in het lichaam van mensen gebeurt nu al en roept veel vragen op. Willen wij, gelijk de inmiddels verplichte afgifte van vingerafdrukken, dit straks ook echt laten gebeuren? Klik hier als je meer wilt weten over Nanotechnologie. In de rubriek ‘Niet Blij’ zitten vele uren van onderzoek. Wij hopen dat het een positieve bijdrage levert aan je bewustzijn en de rest van jouw leven.


© 2010 Jozeph Muntenbergh


Unieke bezoekers

© Intellectuele eigendomsrechten van de teksten en beelden op deze website zijn voorbehouden aan de schepper ervan. Een artikel overnemen is alleen toegestaan met bronvermelding en link naar het artikel.