Over ons

Bij de Familie Blij staat een goed beheer van al het leven centraal. Er leeft tevens de stille hoop dat mensen gaan beseffen een eenheid in diversiteit te zijn. Dat wij allemaal de keuze hebben, om vanuit verbondenheid met elkaar in eenheid te leven als één grote familie.

De Familie Blij is een samenwerkingsverband van mensen, voor mensen, door mensen. De groeiende groep maakt zich sterk voor 'eenheid in diversiteit'. Het functioneren van een gezond menselijk lichaam wordt gezien als inspiratiebron. Elke gezonde cel in ons lichaam heeft zijn functie, is uniek, werkt samen en zorgt ervoor dat het lichaam optimaal functioneert. Onze samenleving kan er uitzien gelijk een gezond lichaam functioneert.

We hebben werkelijk een keuze, elke dag weer, om datgene te doen wat goed is voor onszelf, onze medemens, flora, fauna en de Aarde. De wereld kan er volgens ons een stuk gezonder, mooier en blijer uitzien. Een wereld waarin we vanuit verbondenheid met elkaar, het principe van geven en ontvangen weer gaan hanteren.

Wees welkom als je het Familie Blij ideaal wenst te ondersteunen middels je specifieke energie, talenten en passie. Mocht je jezelf hieronder willen aanmelden als nieuw Familie Blij lid of een bericht willen delen, hou dan rekening met een zeer lange wachttijd. Sinds de interviews van de grondlegger van de Familie Blij online zijn, worden wij overspoeld met berichten.

This is temporary closed, for important message click on this picture!
Je persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet voor andere doeleinden gebruikt, dan waar ze voor geven zijn aan de Familie Blij. Uiteraard handelen wij in overeenstemming met de wet bescherming persoonsgegevens. Zie ook mijn privacy.nl


Unieke bezoekers


© Intellectuele eigendomsrechten van de teksten en beelden op deze website zijn voorbehouden aan de schepper ervan. Een artikel overnemen is alleen toegestaan met bronvermelding en link naar het artikel.