Projecten

" There is enough light for those who want to believe and enough shadows to blind those who don't "  - Blaise Pascal -

Je ontmoet iemand met sprankelende ogen, vertellend over zijn dromen, passie en inspiratie of te realiseren project. Iemand die zijn intenties in volle overtuiging met je deelt en ze gelooft. Dat is heel mooi en sluit prima aan bij wat Blaise Pascal heeft geschreven. Als dit delen of ervaren je werkelijk grijpt, dan ga je vanzelf een keer meedoen. Er komt dan een zeer krachtige energie los die je enthousiast, opgewonden en blij maakt. Het vraagt om: “ waarmee kan ik beginnen? ”. Dat is wat er ontstaat als mensen ergens heilig in gaan geloven.


De Familie Blij mensen leven de geschreven woorden van Blaise Pascal. Ze zetten zich als ervaringsdeskundigen ondermeer in voor mensontwikkeling en projectrealisatie. Om de inspiratie, passie, dromen en projecten van mensen verder te helpen en daar waar het past te verbinden met het Familie Blij ideaal. Wij laten binnen deze rubriek niet alleen lopende of gerealiseerde projecten zien. We laten ook voorbeelden zien van inspiratie, passie, dromen en projecten waar we ons vanuit het ideaal mee verbonden voelen. Wij hopen dat het jou ook overkomt.


Vanuit het principe geven en ontvangen kunnen wij in verbondenheid met elkaar, Nederland heel erg mooi en blij maken. De rubriek projecten heeft een netwerkfunctie en is tevens een dynamische plek waar inspirerende mensen en frisse ideeën elkaar ontmoeten en kunnen kruisbestuiven. Een deel van de opbrengsten die vanuit het netwerk onstaan, worden hergebruikt voor investeringen in mensontwikkeling en projectrealisatie binnen Nederland.

Doe je mee? Als een hechte familie in diversiteit kunnen wij middels het bovenstaande een verschil maken. Je hoeft alleen maar JA te zeggen en het te gaan doen. Dat is de kracht die in een ieder van ons ruimschoots aanwezig is.

Unieke bezoekers

© Intellectuele eigendomsrechten van de teksten en beelden op deze website zijn voorbehouden aan de schepper ervan. Een artikel overnemen is alleen toegestaan met bronvermelding en link naar het artikel.