In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes
Belogen en bestolen
We worden belogen door de media en bestolen door de banken
Door corrupte en opgekochte media zoals kranten, televisiezenders en andere kanalen wordt je wijsgemaakt dat er een eurocrisis is. Ze bestoken je dagelijks met valse berichten die zeggen dat we moeten besparen en inleveren, terwijl de politici doen alsof ze volledig verrast zijn door de aanval van de speculanten en weigeren ECHTE maatregelen te nemen. Daardoor worden wij Europeanen beroofd door de banken die de rente op hun waardeloze staatsobligaties opeisen en de lidstaten van de EU één voor één aan de bedelstaf brengen.
Het is tijd om het voorbeeld van IJsland te volgen en de bankiers en hun handlangers bij de media en in de regering een halt toe te roepen en ze allemaal achter de tralies te zetten.

De internationale bankiers - verscholen achter mooiklinkende namen als de Europese Centrale Bank, het Internationaal Monetair Fonds en de
Bank of International Settlements zijn begonnen aan hun "grand finale". Het op de knieën dwingen van de burgers en regeringen van Europa. De besparingsmaatregelen die zogenaamd nodig zijn zullen de economieën van de getroffen staten ruïneren, de werkloosheid naar duizelingwekkende hoogten doen stijgen en de bevolking alle middelen ontnemen om zich te verzetten.

De werkelijke reden is dat de grootbanken proberen zoveel mogelijk geld uit de landen te persen, omdat de rente op staatsobligaties betaald moet worden. Staatsobligaties die op zichzelf een door iedereen geaccepteerde - hoewel niet begrepen - vorm van fraude zijn. Niet dat de grootbankiers het geld nodig hebben. Welnee. We hebben hen al decennia geleden het recht gegeven zoveel mogelijk geld bij te maken als ze maar willen. Hun doel is de totale controle over burgers en staten die niet het recht hebben geld uit het niets op hun rekening te toveren, en die alle middelen door noeste arbeid moeten verkrijgen.

De mega-bailouts van banken, na de frauduleuze praktijken met hypotheken, waren een eerste slag voor de getroffen landen. Er moesten grote sommen geld worden geleend om de banken te helpen. De fictieve aanval op de euro waar nu over gesproken wordt is de nekslag. De EU-landen worden gedwongen nog grotere sommen te lenen om de eerder gemaakte bailout-leningen terug te kunnen betalen. Iets wat ze niet gaat lukken !!!

Een piramidespel op deze gigantische schaal kan alleen lukken met hulp van binnenuit - met hulp van corrupte politici als de Franse president Sarkozy, EU-Commissie-voorzitter Barrosso en diens loopjongen Olli Rehn. Met hulp van buitenaf via de media en al die andere
piramidespel-medespelers op deze aarde, om de onwetende burgers van Europa wijs te maken dat ze worden gered van een crisis, terwijl ze in werkelijkheid worden beroofd !!!

De propagandamachine loopt als gesmeerd. Eensluidend vertellen opiniemakers van kranten, de commentatoren, de critici en de experts dat de salarisverlagingen, de besparingen op de gezondheidszorg en het onderwijs, op
uitkeringen en pensioenen allemaal nodig zijn omdat we op te grote voet hebben geleefd. Elke dag lezen we de koppen in de propagandabladen die voor kranten moeten doorgaan: "Hulp aan Griekenland" en "Euro-crisis". We lezen de artikelen over de gefingeerde misstanden in Griekenland, waar mensen slechts zouden studeren om hun pensioenaanvraag juist in te kunnen vullen.

Het is allemaal niet waar !!!

De kranten en TV-journaals verhullen de naakte feiten. En die zijn dat het geld direct naar de banken gaat, die grote hoeveelheden staatsobligaties bezitten. De feiten zijn dat er helemaal geen euro-crisis is, maar slechts een probleem met het terugbetalen van leningen door staten aan banken die helemaal nooit nodig waren geweest.

Het systeem van fractional reserve banking staat de centrale banken toe om geld te creëren uit het niets, om dat geld dan tegen staatsobligaties te verkopen en daar rente voor te ontvangen. Die rente moet opgebracht worden door de belastingbetaler. En die rente is inmiddels zo hoog opgelopen dat de eerste landen daar nu problemen mee hebben. Uiteraard spelen de medeplichtige media het spel weer keurig mee: "Aan de hulp zijn wel enkele voorwaarden verbonden. Regeringen die hulp ontvangen verplichten zich besparingen door te voeren. Serieuze besparingen."

Wat ze werkelijk bedoelen is: "Het laten doodbloeden van onze economieën kan alleen verhuld worden als we doen alsof het om het bestrijden van een crisis gaat."

Uiteraard krijgen de politici als Merkel, Barroso en Sarkozy, die er met hun neus bovenop stonden en het toch allemaal hebben laten gebeuren, alle ruimte om in de kranten en op TV uit te leggen hoe het toch de boosaardige speculanten zijn die deze ellende hebben veroorzaakt. Daarmee de illusie wekkend dat Merkel, Barroso en Sarkozy als redders van euro en spaargeld aan de kant van de burger staan.

Maar als alle burgers, alle media en alle politici om het hardst roepen wie de dader is en die veronderstelde dader mag vrolijk verder gaan, dan is er iets anders aan de hand. Als alle bedachte regels en hervormingen steeds te laat komen en te zwak zijn dan is er iets anders aan de hand. Als er nooit strafrechtelijke onderzoeken volgen naar praktijken die duidelijk misdadig en immoreel zijn, dan is er iets anders aan de hand. Dan zijn de om het hardst roepende media en politici medeplichtig aan een veel grotere plundering. Dan gaat het dus inderdaad om het fundament van het systeem - het systeem van de centrale banken. Het systeem waar enkelen van meeprofiteren en de hardwerkende burger het slachtoffer van is.

I
Jsland

Maar langzaam begint het tij te keren. Steeds minder mensen in Nederland en in de rest van de Westerse wereld geloven nog in de leugens van de media.
In IJsland zijn ze al wakker. Ook daar hebben de banken geprobeerd de bevolking te beroven. Maar boze IJslanders bestormden het parlement, eisten een referendum en zetten een parlementaire commissie op poten om de zaak te onderzoeken.

Tot nu wordt het steeds duidelijker dat bankiers, controle-organen en regeringsmedewerkers eendrachtig samenwerkten om een onoverbrugbare berg papieren schuld op te bouwen die de bevolking van IJsland tot in lengte van dagen als een molensteen om de nek zou hangen. De eerste bankiers zijn gearresteerd en er lopen arrestatiebevelen tegen anderen. Het was allemaal het gevolg van de vastberadenheid, solidariteit en organisatie van de IJslanders.

Hetzelfde zien we gebeuren in Griekenland

Ondanks de door de banken gecontroleerde gevestigde media, die de Grieken doorlopend wijsmaken dat de besparingen op pensioenen en salarissen voor hun eigen bestwil zijn, begint het hen steeds meer te dagen dat alleen de banken profiteren. Ook begint het hen te dagen dat de besparingen tot nog grotere problemen en dus nog meer besparingen zullen leiden. Een neerwaartse spiraal, en helemaal de bedoeling van de banken.

Veel Griekse gepensioneerden krijgen maar 600 euro per maand. Een verlaging brengt hen aan de bedelstaf. De Grieken zien dan ook geen enkele reden waarom het IMF en de EU, die de crisis mee hebben helpen ontstaan, hun begroting zouden moeten controleren, ze hun stemrecht moet afnemen en ze van hun spaargeld en inkomsten moet ontdoen om het aan de banken te overhandigen.

Ook in Spanje, Roemenië, Portugal en Ierland vragen de mensen zich inmiddels af waarom zij een deel van hun karige levensonderhoud moeten afstaan om de toch al vette bankrekeningen van de aandeelhouders van Goldman Sachs en Deutsche Bank te spekken. En straks zijn ook de rijkere EU-landen aan de beurt: Finland, Duitsland en Nederland. Daarom is het tijd om solidair te zijn met slachtoffers van de banken in Griekenland, Spanje en Portugal en de slappe propaganda in de Nederlandse media over profiterende Grieken, speculanten en een euro-crisis niet langer te geloven.

Het is tijd om gezamenlijk tegen de plunderingen van de bankiers in opstand te komen. E
en bijzonder team van mensen is een nieuw banksysteem aan het opzetten. Dit systeem draagt de naam De Blije B. Meer weten? Klik dan hier!

© Bron: The Flucase Vertaling: Zonnewind   Bewerking: Jozeph Muntenbergh

Unieke bezoekers

In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes