In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes
Stichting Ulina

Een ervaringsdeskundige van de Familie Blij heeft ervoor gezorgd dat er een samenwerkingsverband is ontstaan tussen Casziel en de Stichting Ulina Indonesië. Casziel heeft inmiddels de eerste stappen gezet door een jongentje te adopteren die Ferynaldi Sitepu heet. Door deze adoptie krijgen Ferynaldi en zijn naaste familie de kans om zich in hun eigen leefomgeving verder te ontwikkelen op een gezonde manier met goede toekomst perspectieven.

Wij willen iedereen aanmoedigen om eens een bezoekje te brengen aan de website van Stichting Ulina Indonesië. Het is altijd de moeite waard om goed te doen. Daarmee doe je namelijk ook goed aan jezelf. Hoe? Dat besef is een kwestie van tijd. Stichting Ulina is een neutrale humanitaire hulporganisatie die zich richt op kleinschalige projecten, met als doel het bestrijden van armoede in de kampongs ( dorpjes en nederzettingen ) van Noord Sumatra en Bali.

Zij realiseren maximale hulp met minimale kosten

Stichting Ulina heeft onder andere gezorgd voor samenwerking met de bevolking, het revalidatiecentrum Harapan Jaya en verschillende instanties in Indonesië. Verder hebben zij gezorgd voor medicijnen, verbandmiddelen, bedden en rolstoelen voor zieken, ouderen en gehandicapten. Er zijn pompen geplaatst voor betere watervoorziening en voor watergelegenheid. Evenzo zijn er veel schooluniformen, schoolgeld en boeken verzorgd voor het basis-, vervolg- en beroepsonderwijs. Er is betere huisvesting gekomen. Om de opbrengst van het land te verhogen zijn er diverse goede planten gekocht, zodat de mensen meer te besteden hebben.

Het bovenstaande is een kleine opsomming van wat Stichting Ulina tot nu toe zoal gerealiseerd heeft en waar zij nog lang mee door willen gaan. Kortom, het gezamenlijk doel van Stichting Ulina, Familie Blij en Casziel is om mensen een beter bestaan te geven. Dat is alleen mogelijk met de hulp van een ieder, dus ook van jou. Als je in het leven één medemens op de wereld een menswaardig bestaan kan geven, dan heeft je leven al zin gehad.


Heb je interesse om een contact ouderschap aan te gaan? Klik dan hier voor meer informatie.

Unieke bezoekers

In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes