In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes
Change-goochelaars
De changers komen eraan

De lucht is er helemaal zwanger van. Niet van de chemtrails, de stralingen van Haarp, de elektromagnetische golven van de UMTS- en gsm-masten, maar van de ‘change’! Nog maar enkele maanden geleden waren we er getuige van hoe hele volksmassa’s in Amerika in beweging kwamen voor een nieuwe messias die keer op keer uitriep: ‘Yes we can!’ Wat? ‘Change!’ Welke change? Zeer waarschijnlijk niet de verandering die tallozen wensen en hopen. Maar iedereen mag zijn hoop en vertrouwen voorlopig projecteren op de binnenkort eerste ‘zwarte’ president van de VS. Na zijn verkiezingszege: juichkreten, vaandels, vlaggen, slogans, dansende mensen, overal feest. Nú gaat het gebeuren. Maar wat? De change-goochelaars zijn zeer geraffineerd. Ze vestigen alle aandacht op hun hoge hoed. Ze doen je geloven dat zwart wit is en wit zwart. En terwijl je naar hun hoge hoed kijkt en je weet dat ze met hun handen vliegensvlug allerlei manipulaties uitvoeren, toveren ze iets uit de hoed wat je nooit verwachtte. De tovenaar zélf. Mister Change himself! Verbijstering alom. Dit kan niet waar zijn. Yes it can! Overdonderend applaus. Gejuich. Zo’n tovertruc zie je niet elke dag. Ondertussen trekt de oude garde, van Wallstreet tot de bekende lobby’s en geheime genootschappen, aan de marionettentouwtjes van een nieuwe goochelaar, een nieuwe ‘changer’. Een voor een springen zijn medewerkers uit de hoge hoed. ‘Change, change, change!’ roepen ze allemaal enthousiast uit. Geheel buiten zinnen roept het volk hen na: ‘Change!’

En daar zijn ze dan: Hillary Clinton (Bilderberger) en Robert Gates (Bilderberger), economisch adviseur Goosbee (
Skull and Bones ), Rahm Emmanuel (door sommigen ‘de straatvechter’ genoemd, zionistische sympathie), neoconservatief David Axelrod (adviseur van Obama), Zbigniew Brzezinski, die al National Security Advisor was van Jimmy Carter en tutor werd van Obama. Samen met Rockefeller richtte Brzezinski de machtige Trilaterale Commissie op. Verder multimiljardair George Soros, die zich enorm inzette voor Obama’s campagne en bevriend is met Brzezinski en Henry Kissinger. En financieel adviseur Paul Volcker, voormalig directeur van de Federal Reserve (1979-1987), Bilderberger en lid van de Trilaterale Commissie en de Council on Foreign Relations (CFR), opgericht door Rockefeller. TimothyGeithner (Bilderberger en lid van de CFR) en natuurlijk Joe Biden (Bilderberger), die abusievelijk door Obama ‘the next president of the United States’ werd genoemd toen hij hem aan de menigte presenteerde. Oude lobby’s in ‘gechangde’ kleren. Hoedje af. Wat een prachtshow! Yes they can! Obamania alom. Weg met hen die kritisch zijn of ook maar enige twijfel hebben. Negativisten zijn het, wanhopers, doemdenkers. Positief denken! Change. Yes he can! Yes we can. Michelle gelooft er ook in. En zij kan het weten als lid van de CFR. De Wallstreeters, de grote bankiers, de oliebaronnen en de bekende lobby’s zijn meer dan tevreden. De Hoge Hoeders hebben het opnieuw gefikst. En de media bejubelen de changers. Bijna kritiekloos. Yes they can!

Tussen alle drukte door kon Nederland genieten van staatssecretaris Jan-Kees de Jager, die over zijn hele gezicht glom toen hij tussen ‘de groten der aarde’ stond tijdens de G20 eind 2008. Jan-Peter moest helaas rechtsomkeer maken vanwege het overlijden van zijn vader. Sneu voor Jan-Peter, maar een carrièrekans voor Jan-Kees, die Jan-Peter mocht vervangen. Als een trotse Bossche Bol stond hij tussen de wereldleiders te glimmen. Zomaar de hand geschud van George W. Bush. Voorlopig niet afwassen. Naast hem aan tafel zaten de Bilderbergers Gordon Brown, Sarkozy en Zapatero… Samen confereren onder het genot van een heerlijk wijntje. Slechts 500 dollar per fles. Niet te duur, gezien de kredietcrisis. En die is er. Geen nadenkende burger die nog krediet geeft aan de oude wereldorde die zich presenteert als de nieuwe (financiële) wereldorde. Men krijgt het door. Zou Jan-Kees de bestseller The Creature from Jekyll Island van Edward Griffin al gelezen hebben? Daarin staat de ware geschiedenis van de Federal Reserve en wordt de bikkelharde macht der grote banken beschreven. Een aanrader voor Jan-Kees! Glijdt hij niet meer uit over het gladde Washington-tapijt. Jan-Peter heeft de recessie al aangekondigd. Daarna de depressie. Wie kon dit voorzien? Degenen die de tovertrucs van de hoge hoeden doorhebben.

Gelukkig is er nog de minister van Justitie Ernst Hirsch Ballin. Hij verklaarde een paar maanden geleden dat de bodyscan op Schiphol, die dwars door onze kleren heen kijkt, ‘volstrekt discreet’ is. ‘Ik zou er zelf voor kiezen en er gebruik van maken,’ zei hij, ondanks vragen in het Europees Parlement over privacy en gezondheidsrisico’s m.b.t. de bodyscan. De Duitse minister Wolfgang Schäuble van Binnenlandse Zaken wil deze ‘naaktscanners’ absoluut niet, omdat hij de politie niet tot ‘gluurders’ wil maken. Toch nog een vleugje ethiek. Op 10 vlieghavens in de VS zijn al security scanners geïnstalleerd. Details over geslachtsorganen en lichamelijke afwijkingen zijn moeiteloos te zien. Natuurlijk wordt dit soort ‘details’ alleen maar bekeken door security screeners in een aparte ruimte. ‘De mensen hebben geen idee hoe levensecht de beelden zijn,’ zegt Barry Steinhardt, directeur van het technologie- en vrijheidsprogramma van de American Civil Liberties Union. En natuurlijk mogen de beelden niet verzonden of afgedrukt worden en kunnen we (nog) kiezen om gecontroleerd te worden op een andere manier (het aangename fouilleren bijvoorbeeld).

Binnenkort publiceert de minister van Justitie misschien wel zijn eigen bodyscan als voorbeeld van het ethisch reveil. En straks is Vrouwe Justitia zelf aan de beurt. Ze is al een beetje bloot bij haar schouders. Kunnen we zien hoe ‘discreet’ zo’n scan is. Natuurlijk waren we al gerustgesteld door het privacybeleid van Schiphol. De gegevens van de passagiers als naam, e-mailadres, telefoon en andere informatie worden keurig geheimgehouden. Allemaal conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Niemand anders kan ze inzien. Natuurlijk weet iedere hacker wel beter en kan minister Ab Klink van VWS zeker nog wat informatie verstrekken vanuit de duizenden kritische reacties die er kwamen naar aanleiding van het EPD. Yes they scan! Een vingerscan voor kinderen in de kindercrèches, een scan op vlieghavens en ministeries, in zwembaden en scholen… ‘Je vinger heb je altijd bij je!’ is de nieuwe leuze. Tenzij je onthand bent in het digitale werkkamp.

Geef mij maar minister Gerda Verburg. Na haar voorstel om alle dieren te chippen wil ze ook genetisch gemodificeerde soja gaan toestaan binnen de EU.Voor haar als aanrader het boek van F. William Engdahl: Seeds of Destruction. The Hidden Agenda of Genetic Manipulation. Change, Gerda! Yes you can! Misschien worden er ooit studiedagen georganiseerd voor politici. Om het grote spel te begrijpen áchter het spel. Chips, biometrisch paspoort, scans, vingerprints, EPD, (dna)databanken, slimme meters, rekeningrijden… Het kan niet op. De staat als gluurder? Stel je voor dat alles straks net even anders gaat. Dat bijvoorbeeld de wereldeconomie totaal instort en dat er dan niet veel later een grote ingrijpende gebeurtenis plaatsvindt waardoor de wereld in shock komt. Gevolg: de krijgswet wordt uitgeroepen… Dan komt de change er pas echt aan. Jakkes, doemdenken! Gelukkig dat de regering een noodpakket propageert in deze barre tijden. Kunnen we straks drie dagen vooruit en daarna net als 30 miljoen Amerikanen op de voedselbon. Yes we can! Het wordt tijd dat we dit nieuwe jaar een frisse neus halen. De minister van Volksgezondheid gaat straks in ieder geval echt iets doen aan de werkelijke gevaren die ons bedreigen: stralingsgevaar van UMTS-masten en gsm’s, chemtrails, genetisch gemanipuleerd voedsel en de honderd en één gifstoffen in ons voedsel. Ook zal het vast niet lang meer duren of het hele kabinet gaat verklaren dat niet alleen het broeikaseffect, maar vooral de zonne-erupties de oorzaak zijn van ingrijpende klimaatsveranderingen en dat we ons moeten voorbereiden op een big change. Er is nog hoop, want de changers komen eraan!

Auteur:  © Aes Flavum
Bron:    
wij worden wakker

Unieke bezoekers

In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes