In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes
Leven in God
De intentie achter de website 'Leven in God' is het delen van liefde, kracht, troost, houvast, rust, vrede, vreugde en inzichten die vanuit hogere sferen worden ontvangen. Op de website 'Leven in God' valt onder andere te lezen:

We leven in een tijd dat steeds meer mensen zich bewust worden van een hogere vorm van energie, een kracht, een liefdevolle tegenwoordigheid die ons wil helpen een beter mens te worden. Om hierin onze (eind)bestemming te vinden waarvoor wij bedoeld zijn. Steeds meer mensen verlaten het spoor van religie, godsdienst, kerkstructuren, dogma's en voorgeschreven paden om zelf tot de Bron van het leven door te dringen en contact te leggen met deze voor iedereen toegankelijke goddelijke stroom van energie.

Het lijkt er steeds meer op dat er één groot spiritueel ontwaken
van mensen aan de gang is. Een spirituele transformatie van de gehele aarde, waarbij alle negatieve energie verdwijnt als oorzaak van alle ellende. Liefde is sterker dan de duisternis en zal uiteindelijk overwinnen. Wil je meer hierover weten en lezen op de website 'Leven in God'? Klik dan hier!

De filmpjes hieronder zijn gemaakt door mensen die hun best doen om het goede te leven. Mensen die de wens uitspreken om het licht op aarde en in onze harten voor altijd te laten spreken en schijnen.


Unieke bezoekers

In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes