In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes
Ronald B. Blij

Ronald Bernard en zijn levensgezel zijn in 2008 de Familie Blij begonnen. Als grondleggers hebben zij vanuit de Familie Blij veel moois zien ontstaan. Zo ook de naam Ronald B. Blij en vele andere Blij namen.

Op deze pagina verschijnt een omschrijving over Ronald Bernard, omdat er nu vraag naar is n.a.v. een gegeven interview dat inmiddels wereldwijd wordt bekeken. Als voorschot schreef Ronald op sociaal media:

Mijn eenmalige schrijven op pseudoniem Ronald B. Blij

Beste Karel Bagchus,

Misschien is het wat onduidelijk op
https://youtu.be/qYzP_lQHRSM?t=47 maar als je goed luistert, dan wordt mijn ECHTE naam Ronald Bernard verbonden aan de naam Blij. Echter Ronald B. Blij is mijn pseudoniem op internet. Daar gaat het stukje in het interview over. Ik ben lid van de Familie Blij.

Zodra je daarvan lid wordt krijg je de mogelijkheid aangeboden om aan je echte naam de naam Blij te plakken. Probeer het maar eens uit via
http://www.familieblij.nl. Het is 'Out of the Box' denken. Leden adopteren de naam Blij om het 'gevoel' van eenheid te versterken. Verder is het een hoop lol. :-)

Dit heeft weinig van doen met de sensatie die is ontstaat n.a.v. DEEL 1 van
het gegeven interview. DVM-TV heeft het exclusieve recht gekregen op mijn getuigenissen. Na deel 2, komt later dit jaar deel 3 uit. Daarin worden de veelgestelde vragen beantwoord en concrete oplossingen besproken. Ik heb nu eenmaal niet de ruimte om de gehele dag elke individuele voorlegging te beantwoorden.

Over het interview zelf. Het was mijn wens om een traumatisch stuk uit mijn verleden af te sluiten door er publiekelijk over te spreken. Mijn getuigenis is verder niet nodig om te weten wat er werkelijk in deze wereld speelt aan waarheden die ziekmakend zijn.

De vraag is meer wat de mensen er ZELF aan gaan doen? Dit is mijn EENMALIGE reactie op sociaal media om de voorgenoemde reden. Ik wens je het allerbeste. Idem aan alle mensen die dit lezen. Het komt allemaal goed als WIJ allen opstaan. :-) Het oorspronkelijke schrijven staat
hier!Waar het om gaat binnen de menselijke natuur

Beste Rob,

N.a.v. interview deel 1, dat reeds wereldwijd 18 miljoen maal is bekeken:
http://bit.ly/2qBqH3g, is men begonnen met een anti-campagne. In de 2e wereldoorlog noemde ze dat: “If you’re catching flak, you’re probably over the target." http://bit.ly/2pS96Qp Je mag erop rekenen dat De Blije B en ikzelf veel draagvlak en vertrouwen genieten en zullen slagen in onze missie.

Een ieder die het interview deel 1 of mij betwijfelt stel ik voor zelfstandig te blijven nadenken en zijn intuïtie te gebruiken. Zie o.a.:
http://bit.ly/2rlrpOO en: http://bit.ly/2qMe2Lr. Zelf nadenken, intuïtie en hartsgesteldheid is waar het om gaat binnen de menselijke natuur. Men zond mij het volgende toe: http://bit.ly/2rkZA9u en http://bit.ly/2rkTA0r en http://bit.ly/2qLYB6e.

Weet waar iemand staat. We zullen binnen afzienbare tijd een pagina over mij publiceren waarin te lezen valt wie ik ben, waar ik voor sta en welke werk- en levenservaringen ik heb opgedaan.

Met hartelijke groeten,

RonaldUnieke bezoekers

In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes