In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes
Stichting Blij Wonen
Logo Stichting Blij WonenVoor mensen die huisvesting zoeken
Blij leden zijn actief vanuit hun ideaal. Dagelijks komen ze in contact met alle lagen van de bevolking. Bij veel mensen is tegenwoordig het glas half leeg in plaats van half vol. Het is een gekleurde zienswijze. Toch zijn er ook best wel wat dingen mis in onze samenleving. De mensen zijn over het algemeen minder blij geworden. Wat kunnen wij bijvoorbeeld doen voor de mensen die huisvesting zoeken?

In Nederland staat zo’n 14 procent van de kantoorruimte leeg
Innovatieve huisvestingsprojecten
Hoe maken we ze blij? Ervaringsdeskundigen gaan binnenkort wederom aan de slag met innovatieve huisvestingsprojecten. Via Stichting Blij Wonen i.o. gaan ze meer betaalbare huisvesting creëren. Kamers, studio's, appartementen en een fijne werkplek behoren tot de mogelijkheden. Klik hier om alvast te proeven.

Aanvullende inspiratie:
- Wonen in kantoor kan voor weinig. Door de waardedaling van kantoren komt goedkope woonruimte beschikbaar in lege kantoorpanden. Lees hier verder.
- Heerlijk wonen in lege kantoorpanden. De mogelijkheden om leegstaande kantoorpanden om te bouwen tot woningen worden langzaam maar zeker verruimd. Lees hier verder.
Anne-Marie Rakhorst van Search ingenieursbureau, denkt dat er genoeg gebouwen zijn om iedereen tot 2025 een dak boven het hoofd te kunnen bieden. “En als we het hergebruik goed aanpakken, is er ook voldoende woonruimte voor de generaties daarna".
 
In samenwerking met:
Meer info? klik op het logo

REWIN helpt snel, deskundig en kosteloos


© 2012 Jozeph Muntenbergh

Unieke bezoekers

In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes