In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes
Het SARS COVID19 vaccin


Dear People, for those who cannot read this important information in Dutch, please use the following tool: https://lnkd.in/gmnqeGF Fifty percent of the given deep links are in English. Take care of yourself and your loved ones. #education #health #life

Een complete lockdown geeft mensen de ruimte om te bezinnen. Het is ook een mooie gelegenheid om het in Nederland goedgekeurde experimentele vaccin nader te bezien. De onderstaande informatie dient als aanmoediging om zelf nader onderzoek te doen. Het leven en ons lichaam zoals wij het nu kennen staan op het spel. Dit is niet om angst aan te jagen, maar een realiteit die men helaas stap voor stap aan het uitrollen is INDIEN we er volledig in meegaan. Onze keuzevrijheid om het vaccin wel of niet te nemen is (gelukkig) nog steeds aanwezig.

1). Groot Brittannië was het eerste land waar men goedkeuring gaf om het experimentele vaccin toe te dienen. Na een week vaccineren bleek het mis te gaan: https://www.rt.com/uk/509112-vaccine-pfizer-warning-britons-regulator. Een ieder met een allergie, bijvoorbeeld: hooikoorts, stofallergie, een voedsel intolerantie, eczeem en ga zo maar door, valt nu buiten het 'programma' om gevaccineerd te worden vanwege de risico's.

2). Op GOV.UK staat in het PDF document: 'Information for Healthcare Professionals on Pfizer/BioNTech COVID-19 vaccine' regelmatig: "There are no data available", omdat men binnen 9 tot 12 maanden een vaccin heeft geproduceerd dat NIET alle noodzakelijke veiligheidstesten heeft doorlopen die normaal een periode van 6 tot 10 jaar behelzen om tot een 'veilig' vaccin te komen. Bron:
https://www.gov.uk/government/publications/regulatory-approval-of-pfizer-biontech-vaccine-for-covid-19.

3). Bij het lezen van het PDF document uit punt 2) is het van belang om te lezen: "4.6 Fertility, pregnancy and lactation". Gelukkig mogen kinderen onder de 16 jaar NIET gevaccineerd worden. Veel wetenschappers hebben hun zorgen al geuit over dit experimentele vaccin. Hoogstwaarschijnlijk worden mensen onvruchtbaar. Beluister het volgende maar eens: https://youtu.be/JGEerqFwPEM?t=1660 t/m 30:00 minuut.

4). In het verleden zijn wetenschappers zelfs gestopt met de ontwikkeling van coronavaccins vanwege de schadelijke effecten. De volgende video: https://youtu.be/o7A_cMpKm6w?t=655 geeft een goed inzicht in hetgeen gaat komen met deze experimentele vaccins. De mensen zijn nu letterlijk proefkonijnen.

5). Het COVID19 vaccin is niet te vergelijken met welk ander vaccin dan ook. Er wordt nu een messenger RNA (mRNA) ingespoten dat ons DNA kan aanpassen. De vertrouwde vaccinatietechniek waarbij men een verzwakte versie van het virus inbrengt om je immuunsysteem te trainen voor zo'n virus is hier niet van toepassing.

6). In het duurst betaalde theater van Nederland wordt soms onverbloemd de waarheid gesproken. De volgende korte video is zo'n moment:
https://youtu.be/bN-zF-ZnAxM en zeer de moeite waard. Haga spreek werkelijk de waarheid, gebaseerd op keiharde aantoonbare wetenschappelijke feiten.

7). This is an urgent message from Robert F. Kennedy, Jr., son of Robert F. Kennedy and nephew of former president John F. Kennedy to all people around the world. In summary: The Covid vaccine should be avoided at all costs: https://strangesounds.org/2020/12/kennedy-avoid-corona-vaccine-at-all-costs.html.

8). Viroloog Marion Koopmans, al vanaf het begin tot het ‘corona’ kernteam van de overheid behorend, heeft bij NPO Radio-1 toegegeven dat de PCR-test NIET kan aantonen of iemand besmet is met het coronavirus (of met welk ander virus dan ook). Zeer goede video:
https://youtu.be/flsF7trvq2c. Alle maatregelen zijn op basis van de PCR-test genomen. Moleculair bioloog Peter Borger en 22 collega wetenschappers hebben de paper van Marion Koopmans en Drosten, waarop de PCR-test voor het SARS-CoV-2 virus is gebaseerd, 'helemaal gefileerd' in een externe peer-review. M.a.w. er klopt NIETS van de PCR-test. Info: https://youtu.be/bcVSwSxDn24.

9). Ter zijde nog enige informatie over de kindervaccins. Het 'International Journal of Environmental Research and Public Health' heeft een 10 jaar durende studie gepubliceerd, waaruit blijkt dat ongevaccineerde kinderen in de VS een vele malen betere gezondheid hebben dan hun gevaccineerde leeftijdsgenoten. Er is een direct verband geconstateerd tussen het toegenomen aantal vaccinaties en het aantal (chronische) ziekten, zoals astma, allergieën, luchtweginfecties en eczeem, waar inmiddels een meerderheid van alle kinderen aan lijdt. Ongevaccineerde kinderen hoeven maar liefst 25 keer minder vaak naar de kinderarts toe:
https://childrenshealthdefense.org/defender/unvaccinated-children-healthier-than-vaccinated-children De gepubliceerde studie: https://www.mdpi.com/1660-4601/17/22/8674.

25-12-2020 |
Lars Admiraal schrijft aan LinkedIn: Jullie verwijderen posts die niet binnen jullie richtlijnen passen. Wanneer er dan gevraagd wordt welke richtlijnen er geschonden zijn, blijft het angstvallig stil. Zelfs peer-reviewed gepubliceerde wetenschappelijke onderzoeken verwijderen jullie.

Jullie verwijderen profielen, profielen van wetenschappers die niet laten horen wat jullie willen horen. Bepalen jullie daarmee de wetenschap? Of zou het beter zijn als wetenschapelijke discussies ons tot nieuwe inzichten zou kunnen brengen?

Als klap op de vuurpijl hebben jullie gisteren het profiel van politicus Wybren van Haga (FVD) verwijderd. Ongeacht ieders politieke voorkeur, dit is absoluut onacceptabel. Wederom een stap te ver ...
Unieke bezoekers

In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes