In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes
De zaak Ing. A. van Rooij
Ing. Ad van Rooij is al vele jaren een misstand op het spoor die wat hem betreft uitgeroepen mag worden tot het schandaal van de eeuw. Weinigen willen hem geloven, sommigen verklaren hem zelfs voor gek. Hij bestookte de Haagse politici zo vaak met informatie dat ze hem niet meer konden luchten of zien. Hij werd de schrik van menige milieudeskundige. Een lastpak en een doordrammer heette hij te zijn. Maar hij wist dat hij gelijk had en vocht door. Sinds kort geven de officiële instanties toe dat het waar is wat hij altijd heeft beweerd, al gaan ze naar de mening van Van Rooij nog lang niet ver genoeg. Klokkenluider van Rooij doet overigens als lijsttrekker voor De Groenen mee in de gemeenteraadsverkiezingen in Sint Oedenrode. Lees hier het artikel.

 
De bestanddelen van zwaar chemisch afval blijken uitstekend geschikt te zijn voor het impregneren van hout voor schuttingen, schuurtjes en kinderspeeltoestellen. Ing. Ad van Rooij wil de milieuwetgeving laten respecteren die o.a. met wolmanzouten wordt overtreden.


Zie hoe 'klokkenluider' Ing. Ad van Rooij stapje voor stapje kapot wordt gemaakt i.v.m. zijn strijd voor een schoon, gezond en rechtvaardig Nederland. Zie ook het bewijs dat zwaar chemisch afval wordt gedumpt in hout.


Meer weten over deze ongelofelijke beerputten? Kijk dan naar deze film indien je gezondheid je lief is. Gif, gif en nog eens gif!!!

Unieke bezoekers

In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes