In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes
Moon Rising
Op 25 februari 1994 waren er 1,8 miljoen foto's gemaakt van de maan tijdens de 'Clementine missie'. Verschillende variaties werden genomen, inclusief foto's volledig in kleur. De hoes van deze DVD (rechts van deze tekst) is één van de vele honderden foto's die je worden gepresenteerd in de film. Dit is de eerste keer in de historie van de mens dat de Maan in zijn volledige natuurlijke kleuren wordt geopenbaard.

Op de
DVD hoes zie je rechts bovenaan een heldere zilver-blauw kleurige schijf met een lichtgroene koepel in het midden. In vergelijking met het terrein eronder, komt het niet overeen met de hoek van de oppervlakte. Het object zweeft erboven, op zijn zij. De andere schijf, aan de onderkant, is correct gepositioneerd op het maanoppervalk en verlicht de directe omgeving.

Los van het feit of we naar de Maan geweest zijn of niet... we zijn er zonder twijfel geland. Deze film gaat over wat er op ons stond te wachten toen we er aankwamen en de leugens die in gang zijn gezet om wat werd gevonden, te verdoezelen.Maan onderzoekers die in deze film in beeld komen, vertellen over de feiten die voor meer dan veertig jaar voor ons verborgen bleven. Deze feiten zullen je verrassen en tegelijkertijd shockeren. Je zal jezelf afvragen waarom deze leugens ons zo lang zijn voorgeschoteld.

De antwoorden op deze vragen bewijst dat we niet als gelijken worden behandeld door degenen die aan de touwtjes trekken in deze 'grootste ontdekking ooit ontkend'.

Het verdrukken van het bewijs dat er beschavingen kunnen zijn geweest op de Maan, of zelfs nog ongelooflijker, de mogelijkheid dat zij er nog steeds zijn, doet vragen opwekken over waarom wij daarover in het duister zijn gehouden. De grootste belediging is dat ons wijs werd gemaakt dat de maan een grijze, kleurloze rots is. Daarentegen, lijkt de Maan meer op een kleine planeet die wemelt van het leven en structuren van het soort dat je nooit eerder hebt gezien, tot vandaag de dag. Het lijkt er in elk geval sterk op dat de Maan bewoond was in 1994, toen deze foto's zijn genomen.


"We logen over alles" - BellComm/NASA Insider


Bron: Moonrising-themovie.com

Unieke bezoekers

In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes