In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes
(3) Update vaccinaties 2011
De voorafgaande artikelen over de Mexicaanse griep en wereldwijde vaccinatiecampagne waren voorbeschouwingen. Dit artikel wordt een nabeschouwing. Wij weten nu inmiddels zoveel meer. Even terug in de tijd. We kunnen ons de vetgedrukte krantenkoppen nog wel herinneren waarin stond:

“De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft fase 6 afgegeven voor de nieuwe Influenza A- H1N1 (Mexicaanse griep). Dit betekent dat er officieel wereldwijd sprake is van een grieppandemie, met verspreiding op meerdere continenten”.

Inmiddels weten wij dat er helemaal geen wereldwijde pandemie was. Wij weten ook dat de Mexicaanse griep een zeer milde vorm had. Een normale griep eist (helaas) veel meer slachtoffers. De hele vaccinatiecampagne is niet nodig geweest. Zelf minister Klink vraagt zich nu het een en ander af, door
een onderzoek te starten naar de feitelijke toedracht rondom de hysterie die er was vanwege de Mexicaanse grieppandemie.

Eind 2009 werd bekend dat er
een mega corruptieschandaal bij de WHO gaande was. Dit vanwege de belangenverstrengeling inzake het promoten van vaccinaties en het in onze hoofden creëren van pandemieën. Onze eigen Nederlandse Ab Osterhaus van de Erasmus Universiteit in Rotterdam is door Nederlandse mediaonderzoekers genoemd als één van de centrale figuren in het wereldwijd gespeelde spel van diverse pandemieën.

Wij hebben op VOORHAND ook nog dit
bericht in de pers kunnen lezen: “het vaccin dat wordt ingezet tegen de Mexicaanse griep kan mogelijk ernstige bijwerkingen hebben. Het gaat om een nieuw virus en een nieuwe technologie bij het maken van het vaccin, waardoor er nog veel onduidelijkheden zijn. Onbekend is ook in welke mate het vaccin bescherming kan bieden”. Dat blijkt uit een advies van de WHO. Volgens de WHO kon pas in september (2009) worden begonnen met klinisch onderzoek onder volwassenen. De eerste uitkomsten werden pas in december verwacht. Dat is te laat voor veel landen, waaronder Nederland, die al in het najaar willen beginnen met inenten. Ook op TV is er onder andere door het programma Netwerk aandacht aan geschonken.

Alles in de
Mexicaanse grieppandemie campagne draaide om angst zaaien, macht creëren, ons immuunsysteem beschadigen en veel geld verdienen ten koste van ons lichaam en gemeenschapsgeld. Dat is allemaal heel erg, maar uiteindelijk wel mede toegestaan door onszelf op basis van een vrije keuze. Het was niet verplicht om aan de vaccinatie mee te doen. T
och is dit voorgaande niets vergeleken bij wat onze weerlozen (onnodig) is aangedaan. Onze ouderen in verzorgingshuizen, de zwangere vrouwen, baby’s, peuters en kinderen tot 17 jaar. Kortom de mensen die door minister Klink waren aangeduid als “risicogroepen”.

Volgens de bijsluiter voor artsen zijn het inderdaad deze groepen die het grootste risico lopen aangaande het H1N1 vaccin zelf en niet vanwege de Mexicaanse griep. Dit omdat er geen enkel testresultaat voorhanden is. Alle gegevens waren gebaseerd op het H5N1 vaccin dat toentertijd diende ter voorkoming van de vogelgriep. Niemand vond het overigens vreemd dat deze zwaar zieke griepvogels nog duizenden kilometers over de aarde konden vliegen. Probeer jij eens een paar kilometer hard te lopen als je een stevige griep onder de leden hebt. Je ziet maar weer wat de
inname van een beetje fluoride per dag met ons mensen kan doet qua zelfstandig nadenken.

Op de website van het Nederlands Vaccinatie Instituut (NVI) is de volledige bijsluiter voor artsen te
downloaden. Wij hebben er enkele punten uitgelicht vanwege de genoemde “risicogroepen” zwangere vrouwen, baby’s, peuters en kinderen tot 17 jaar. Iedereen die op de hoogte is geweest van deze bijsluiter voor artsen, zal hopelijk vroeg of laat gewetenswroeging krijgen. Het is onkundig en misdadig gedrag om mensen te vertellen dat een vaccin zeer veilig is, terwijl je weet dat er nog geen goede testgegevens aanwezig zijn. Dat is eigenlijk Russische roulette spelen met mensen.

Wij herhalen het nogmaals, de meeste testresultaten waren gebaseerd op eerdere ervaringen met het H5N1 vaccin en NIET op de huidige H1N1 vaccins. En zoals het WHO zelf ook al bevestigde: met het H1N1 vaccin is GEEN klinische ervaring bij ouderen, kinderen en
adolescenten (pubers).

4.2 Dosering en wijze van toediening

Er is momenteel slechts beperkte klinische ervaring met een nog NIET GEREGISTREERDE formulering van Pandemrix (H1N1) bij gezonde volwassenen in de leeftijd van 18-60 jaar. Er is GEEN klinische ervaring bij ouderen, kinderen en adolescenten. Bij het besluit om Pandemrix (H1N1) bij ieder van de leeftijdscategorieën te gebruiken dienen de omvang van de beschikbare klinische data met een versie van het VACCIN DAT H5N1-ANTIGEEN BEVAT en de ziektekenmerken van de huidige influenzapandemie in overweging genomen te worden.

Kinderen in de leeftijd jonger dan 6 maanden: vaccinatie wordt op dit ogenblik NIET AANGERADEN bij deze leeftijdsgroep.

4.4 Bijzondere waarschuwingen en voorzorgen bij gebruik

Er is zeer beperkte ervaring bij kinderen in de leeftijd tussen 3 en 9 jaar en er is GEEN ERVARING bij kinderen jonger dan 3 jaar en bij adolescenten tussen 10 en 17 jaar (zie rubrieken 4.2, 4.8 en 5.1).

4.6 Zwangerschap en borstvoeding

Er zijn op dit ogenblik GEEN GEGEVENS BESCHIKBAAR over gebruik van Pandemrix bij zwangere vrouwen.

Voor het downloaden  van de volledige bijsluiter voor artsen klik je
hier!  Als er op de korte of langere termijn iets met je gezondheid fout gaat na deze of andere vaccinaties, dan is er niemand aansprakelijk te stellen behalve jijzelf. Zo is het contractueel met de producenten geregeld. Vaccinaties breken je immuunsysteem af. Vaccinaties zijn voorzien van giftige stoffen die je meer kwaad doen dan goed.

Natuurlijke mogelijkheden om het immuunsysteem te versterken en infectie te voorkomen

De stoffen die
wetenschappelijk bekeken, het belangrijkste zijn om het immuunsysteem te versterken, zijn de vitamines C, B, D3 ,E, foliumzuur, de natuurlijke aminozuren lysine en proline en de natuurlijke polyfenolen uit bijvoorbeeld groene thee. Een optimale opname van deze micronutriënten uit onze voeding, zo nodig met behulp van voedingsupplementen, is een zinvolle en aanbevelenswaardige maatregel om het immuunsysteem te versterken en zodoende beter het hoofd te bieden aan infecties en virussen. Wil je filmpjes kijken over het immuunsysteem en de werking van vitamine D? Klik dan hier!

T
er afsluiting van dit onderwerp over vaccinaties

Het
elektronisch patiëntendossier (EPD) zal de belanghebbende partijen in de toekomst verder voorzien van alle testresultaten die in de praktijk zijn opgedaan met het massaal vaccineren van de mensen inzake het H1N1 vaccin. En alles op onze kosten. Mooier kan het gewoon niet.

In maart 2010 heeft Minister Klink besloten om
de vaccinatiecampagne tegen nieuwe Influenza A (H1N1) te beëindigen. De doelgroepen zijn voldoende gevaccineerd en het virus circuleert nauwelijks meer. Er zijn in het totaal bijna 11 miljoen vaccins gedistribueerd. Overgebleven vaccins worden in maart door het NVI bij de zorginstellingen en huisartsen opgehaald en weggeven aan andere landen (niemand wil ze hebben) of vernietigd. Dat gaat over 22 miljoen vaccins die de gemeenschap een verliespost opleveren van ruim 432 miljoen euro. De oorspronkelijke aanschafprijs van de totale bestelling lag rond de 700 miljoen euro.

Het WTO heeft daarentegen geadviseerd om het nieuwe Influenza A-H1N1 vaccinatieprogramma op te nemen in het seizoensgriepvaccin van het komende najaar 2010. Het WTO heeft er alle schijn van zich meer te bekommeren om de inkomsten en continuïteit van de farmaceutische industrie, dan om de gezondheid van een ieder burger.

Het is ook goed om te weten dat de letterlijke betekenis van het woord minister dienaar is. In deze is het dan ook de vraag wie de minister nu werkelijk dient. De burgers die op de minister hebben gestemd of …….? Het wordt nog erger. Bekijk de documentaires van de NOS en Zembla. Zie hiervoor:
de griepvaccin leugens.


© 2011 Jozeph Muntenbergh

Unieke bezoekers

In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes