In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes
Alles over fluoride
Als aanvulling op ons artikel de fabeltjes over fluoride hebben wij hieronder enkele filmpjes geplaatst. Wij wensen je veel kijkplezier en hopen dat het je iets positiefs brengt. Zoals aangehaald in het artikel "de fabeltjes over fluoride" zijn alle Familie Blij leden inmiddels gestopt met het gebruik en innemen van producten die fluoride bevatten.

Even kort voor wie ons artikel niet heeft gelezen

Sinds de jaren ’40 van de vorige eeuw wordt fluoride gebruikt in tandpasta en wordt het in vele landen aan het drinkwater toegevoegd. De media- en medische wereld beweren dat fluoride volkomen veilig is en noodzakelijk voor een goed gebit. Fluoride is echter zeer giftig industrieel afval afkomstig uit de aluminium, fosforzuur en fosfaat kunstmest industrie. Tot in de jaren ’30 van de vorige eeuw werd fluoride gewoon geloosd, wat leidde tot grote gezondheidsproblemen.

Steeds meer schadeclaims werden ingediend toen slachtoffers zich realiseerden dat de klachten veroorzaakt werden door fluoride vergiftiging. De industrie wilde daarom de publieke opninie over fluoride veranderen. Talrijke ‘wetenschappelijke’ studies werden verricht om de bevolking ervan te overtuigen dat fluoride veilig was. Vele goed betaalde functies werden gecreeërd in de medische wereld voor 'onderzoek' en 'scholing' met als doel het promoten van fluoride in tandpasta en in drinkwater. Tegenwoordig wordt het drinkwater gefluoriseerd in vele landen.


 

 


Unieke bezoekers

In den beginne
Wist je dat?
Projecten
Over ons
Columns
Gezondheid
Filmpjes
Niet Blij
Winkel
Linkjes